tuinonderhoud Westland Spots Hoveniers

VAKKUNDIG
ONDERHOUD

tuinonderhoud reinigen vlonder Spots Hoveniers

Reinigen vlonder

najaarsonderhoud tuin Spots Hoveniers

Najaarsonderhoud tuin

tuinonderhoud gazon Spots Hoveniers

Onderhoud gazon

tuinonderhoud heg snoeien Spots Hoveniers

Zomeronderhoud tuin

boomverzorging door Spots Hoveniers

Boomverzorging

onderhoud tuin Spots Hoveniers

Boom kappen

tuinonderhoud bomen kappen Spots Hoveniers

Afvoeren hout

onderhoud tuin gras maaien Spots Hoveniers

Gras maaien

TUINONDERHOUD

Heeft u ook te weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Tuinonderhoud wordt vaak onderschat. Om jarenlang te kunnen genieten van uw tuin, heeft uw tuin veel aandacht en onderhoud nodig. Vakkundig tuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige plantenkennis en ervaring. Niet iedereen beschikt over groene vingers. Daarom kunt u ook voor tuinonderhoud terecht bij Spots Hoveniers. U heeft de keuze uit een onderhoudsplan of een onderhoudscontract.

Het onderhoudsplan van Spots Hoveniers
Wij nemen graag het onderhoud van uw tuin uit handen zodat u enkel hoeft te genieten. Onze hoveniers beschikken over de benodigde ervaring en kennis voor het verzorgen van uw beplanting.

Wij adviseren om uw tuin minimaal twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven; in het voor- en najaar. In deze periodes kunnen wij vrijwel alle beplanting goed snoeien. Voor een optimaal resultaat is een derde onderhoudsbeurt nodig in de zomer. De haag krijgt dan bijvoorbeeld een extra beurt.

Hoe werkt het?
Indien u zich heeft aangemeld voor het onderhoudsplan wordt u bij aanvang van ieder seizoen gebeld om vrijblijvend een afspraak in te plannen en uw wensen door te nemen. Ook specifieke wensen zoals extra planten of perkgoed kunt u bij ons aangeven. Bij aanvang van de werkzaamheden neemt het onderhoudsteam uw wensen nogmaals door. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan uw contactpersoon. U ontvangt na afloop een gespecificeerde factuur voor de geleverde diensten.

Het onderhoudscontract
Het onderhoudscontract is ideaal voor tuineigenaren die het volledige tuinonderhoud willen uitbesteden met een vast tarief. Bedrijven en Verenigingen Van Eigenaren maken hier bijvoorbeeld vaak gebruik van. Wij komen dan frequenter langs om de benodigde werkzaamheden uit te voeren, zoals onkruid verwijderen, snoeien en het onderhouden van de bestrating. Uw tuin ligt er het gehele jaar verzorgd bij.

Onderhoudsbeurt 2x per jaar

Uw tuin heeft minimaal twee keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig; in het voorjaar en het najaar.

Onderhoudsbeurt 3x per jaar

Om uw tuin in optimale staat te houden zijn drie onderhoudsbeurten in een jaar nodig. In het voorjaar, de zomer en het najaar.

Altijd een verzorgde tuin
(vast contract)

Wilt u volledig ontzorgd worden en het gehele onderhoud uitbesteden?
Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd bij ligt.

Spots Hoveniers adviseert u graag!
Bel Geoffrey van der Struif
Bel 06-42 75 69 67
MEER WETEN?