tuin aanleggen door Spots Hoveniers

DESKUNDIGE
TUINAANLEG

grondwerkzaamheden Spots Hoveniers

Grondwerkzaamheden

bestrating door Spots Hoveniers

Bestrating

schutting plaatsen door Spots Hoveniers

Plaatsen van schutting

aanleggen tuin Spots Hoveniers

Projectnaam

aanleg tuin door Spots Hoveniers

Bestrating achtertuin

aanleg voortuin Spots Hoveniers

Aanleg voortuin

aanleg rotonde door Spots Hoveniers

Aanleg rotonde

aanleg border door Spots Hoveniers

Aanleg border

TUINAANLEG IS VAKMANSCHAP

Het aan laten leggen van een tuin is een investering in uw tuinplezier. Van een goed aangelegde tuin kunt u 20 tot 30 jaar genieten. Daarom maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zodat u verzekerd bent van een goede investering.

Tuinaanleg is specialistisch werk. Wij werken met vakbekwaam personeel en hebben een modern machinepark waarmee de aanleg snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Vaste gezichten tijdens de tuinaanleg
Het ontwerp en de offerte zijn akkoord, dus we gaan de tuinaanleg inplannen. We bestellen de benodigde materialen zoals tegels en schuttingen en bereiden het project voor.
Op de afgesproken dag komt uw vaste ploeg om te starten met de grondwerkzaamheden. Dit vormt de basis voor de aanleg van de tuin.

Een vast aanspreekpunt
Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom krijgt u een vast aanspreekpunt. Tijdens de aanleg vindt er regelmatig overleg plaats over de werkzaamheden. Hierdoor blijft u op de hoogte van de vorderingen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na de uitvoering van de grove werkzaamheden zoals het bestraten en het plaatsen van schuttingen volgt de verlichting en beplanting. We plaatsen de zorgvuldig geselecteerde planten, struiken en bomen volgens het ontwerp.

Zodra de tuinaanleg klaar is volgt de oplevering. We lopen samen met u door de tuin om te controleren of het eindresultaat voldoet aan uw wensen. U krijgt enkele onderhoudstips en indien gewenst kunt u deelnemen aan ons onderhoudsplan. Het genieten kan beginnen!

Met 2 jaar garantie bent u verzekerd van een optimale aanleg

2 jaar garantie

2 jaar garantie door Spots Hoveniers

Wij geven standaard twee jaar garantie op de door ons aangelegde tuinen. Doorgaans is het gebruikelijk om één jaar garantie te geven op tuinaanleg.

Op aanleg en materialen

hoveniersbedrijf Spots Hoveniers

De garantie geldt op de tuinaanleg en de gebruikte materialen. Op de door ons geplaatste planten krijgt u een garantie van één groeiseizoen.

Uniek in de markt

Spots Hoveniers hovenier in Westland

Wij zijn van mening dat u pas na twee jaar kunt bepalen of uw tuin kwalitatief goed is aangelegd.

Spots Hoveniers adviseert u graag!
Bel Geoffrey van der Struif
Bel 06-42 75 69 67
MEER WETEN?