WERKEN BIJ
SPOTS

Werken bij Spots Hoveniers

Wij zijn ambitieus en gaan graag tuinuitdagingen aan. Van de aanleg van een compleet nieuwe tuin tot een dakterras of tuinonderhoud. Daar heb je goed personeel voor nodig. We werken met een vast team van 8 enthousiaste en ervaren vakmensen en zijn op zoek naar collega's.

Ben jij een teamplayer met groene vingers? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijken

VACATURES

VAKBEKWAAM HOVENIER/
MEEWERKEND VOORMAN

Ben jij een tuinexpert met een groen hart? Heb jij leidinggevende kwaliteiten, inzicht en steek je ook zelf graag de handen uit de mouwen? Reageer dan snel!

Bekijk DE VOLLEDIGE VACATURE

VAKBEKWAAM HOVENIER ONDERHOUD

Heb jij groene vingers en ervaring met tuinonderhoud? Wil je meegroeien in een organisatie waar kwaliteit voorop staat en de klant nog steeds koning is?  Ben je niet bang voor een uitdaging én bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk DE VOLLEDIGE VACATURE

LEERLING HOVENIER

Ben jij zojuist een MBO opleiding tot Hovenier gestart en op zoek naar een baan voor 4 dagen in de week? Spots Hoveniers is een organisatie waar kwaliteit voorop staat en waarin je mee kunt groeien. Een uitstekende aanvulling op jouw opleiding, zodat je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Bekijk DE VOLLEDIGE VACATURE