LEERLING HOVENIER

Leren en werken (4 dagen in de week)

Spots Hoveniers staat voor stoere tuinontwerpen, deskundige aanleg en vakkundig onderhoud door gedreven vakmensen. Denk jij ons team te kunnen ondersteunen door jouw gedrevenheid en enthousiasme?

Ben jij zojuist een MBO opleiding tot Hovenier gestart en op zoek naar een baan voor 4 dagen in de week? Spots Hoveniers is een organisatie waar kwaliteit voorop staat en waarin je mee kunt groeien. Een uitstekende aanvulling op jouw opleiding, zodat je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. Ons team helpt jou door middel van intensieve begeleiding. Ben je niet bang voor een uitdaging én bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIE-OMSCHRIJVING

Als leerling hovenier houd je je voornamelijk bezig met het assisteren van de hovenier tijdens aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in particuliere of bedrijfstuinen.

FUNCTIE-EISEN

  • Zojuist gestart met MBO Hoveniersopleiding niveau 2, 3 of 4
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van MS Office

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden je een leerzame baan in een gezellig team dat van aanpakken weet. Uiteraard staat hier een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden tegenover; salariëring volgens CAO voor het hoveniersbedrijf.

GEINTERESSEERD
Mail je motivatie met CV naar info@spotshoveniers.nl

Delen